Alma del Lago Suites en Spa

Het luxe Alma del Lago Suites & Spa biedt een schitterende locatie aan het Nahuel Huapi meer met uitzicht over de omringende heuvels, terwijl het zich daarnaast op slechts vijf minuten loopafstand van de stad Bariloche bevindt. De ruime kamers zijn knus ingericht met houten meubilair en lichte kleurtinten. Restaurants Mítico Bistro en Terra serveren iedere dag smakelijke maaltijden met een Patagonische twist. U proeft de Patagonische smaken bovendien in een bijzondere setting, waarbij de grote ramen van de restaurants voor een adembenemend uitzicht zorgen op het meer. Beëindig uw dag tot slot ontspannen in het zwembad, de jacuzzi of de sauna.

Reizen
 • Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 21-daagse reis vol hoogtepunten.
  Nu vanaf € 9.595 p.p.
 • Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict keert u terug...
  Nu vanaf € 10.295 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.