Alma del Lago Suites en Spa

Het luxe Alma del Lago Suites & Spa heeft een schitterende ligging aan het Nahuel Huapi meer met panoramisch uitzicht over het meer en de omringende heuvels. Het hotel bevindt zich daarnaast op slechts vijf minuten loopafstand van het stadscentrum van Bariloche. De ruime kamers zijn knus ingericht met houten meubilair en lichte kleurtinten. Restaurants Mitico Bistro en Terra serveren iedere dag smakelijke maaltijden met een Patagonische twist. U proeft de lokale gerechten bovendien in een bijzondere setting, waarbij de grote ramen van de restaurants voor een adembenemend uitzicht zorgen op het meer. Het hotel beschikt tevens over een binnenzwembad, een jacuzzi en een sauna waar u in alle rust kunt ontspannen.

Reizen
 • Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 22-daagse reis vol hoogtepunten.
  Nu vanaf € 12.550 p.p.
 • Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict keert u terug...
  Nu vanaf € 11.095 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.