Abbassi Isfahan

Het Abbassi Hotel is het oudste hotel van Isfahan en bestaat ruim 300 jaar. Het is een onmisbaar erfgoed in de architectuur van de stad. Zowel internationale toeristen als lokale inwoners bestempelen het zelfs als 's werelds mooiste hotel. De Perzische tuin is ongetwijfeld het meest indrukwekkend en biedt de gasten een verblijf in een onvergetelijke omgeving. De sfeer in het hotel is typisch oosters en deze lijn wordt ook meegenomen in de kamers. Voor verse koffie en thee kunt u terecht in het traditionele thee- en koffiehuis. Het Chehelsotoun Restaurant is een schatkamer met muurschilderingen in Safavid- en Qajarstijl en designstoelen die geïnspireerd zijn op de troon van Darius uit Persepolis. Geniet hier van een goed diner en sluit af met een drankje op het dakterras van het Cheshmandaz Restaurant met prachtige uitzicht over de stad. Voor ontspanning kunt u terecht in het zwembad, sauna en jacuzzi.

Reizen
  • Heeft u meer tijd dan hebben we naast de 13-daagse Iran reis ook deze 21-daagse reis met een uitbreiding naar het noorden van dit prachtige land. Naast de verschillende woestijnsteden en de historische architectuur bezoekt u ook de kust langs de Kaspische...
    Nu vanaf € 3.995 p.p.
  • Iran is een bijzondere bestemming, een authentiek oosters sprookje. Tijdens deze 16-daagse reis stapt u terug in een tijd ver voor Christus en treedt u in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers en handelaren die via de Zijderoute naar China trokken.
    Nu vanaf € 2.295 p.p.