20degres Sud

Dit boutique hotel ligt tussen de palmbomen aan de waterkant van Grand Baie. U verblijft in een kamer of suite voorzien van eigen terras dat uitkijkt over de palmbomen en de zee. Het interieur van de accommodaties is een combinatie tussen hedendaags comfort, strakke lijnen en antieke elementen. Met uitzondering van de Cosy Room beschikken alle kamers over een bad. De suites zijn voorzien van een jacuzzi of klein eigen zwembad. Het hotel biedt verschillende, bijzondere eetgelegenheden. Zo kunt u dineren in het hotel, op een eilandje vlakbij de kust, of op een oude gerenoveerde boot. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van twee zwembaden en een spa. Rondom het hotel valt er genoeg te beleven. Zo is er een golfbaan op vijf minuten van uw verblijf en beschikt het hotel over kajaks en fietsen. De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei wateractiviteiten als vissen, boottochten maken, duiken en snorkelen.

Reizen Activiteiten
 • Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius.
  Nu vanaf € 2.795 p.p.
 • U leert meer over het belang van de suiker in de ontwikkeling van het eiland en kunt het verdedigingsbolwerk Fort Adelaide in de hoofdstad Port Louis bezoeken. Ook zult u onderweg voorbeelden van Creoolse architectuur zien.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika